Wat zijn de kosten voor bezorgen?

De kosten voor verzending zijn gratis vanaf €50,-. Deze kosten worden automatisch berekend tijdens het afrekenen. Voor een gemonteerde bureaustoel rekenen wij €15,- extra. Dit staat altijd op de productpagina vermeld. Zo weet je altijd wat de prijs is voor de verzending. 

Bestel je een product onder de €50,-? 

Als je totale winkelwagen waarde onder de €50,- is dan rekenen we €6,95 verzendkosten. We zullen je pakketje met PostNL meesturen. 

Verzekerde verzending 

Tijdens het afrekenen heb je ook de optie om een verzekerde verzending via PostNL te kiezen. Dit houdt in dat wij je verzending verzekeren. Mocht het zo zijn dat je pakketje kwijtraakt dan zullen wij gelijk een nieuwe opsturen en lossen wij het op met PostNL.  

Als je pakketje beschadigd bij jou aankomt dan ontvangen we graag foto’s van de beschadiging. Wij kunnen dit probleem dan met PostNL oplossen. In de tussentijd zullen we gelijk een nieuw artikel opsturen. 

Naar het buitenland 

Ook is het mogelijk om jouw bureaustoel of andere artikelen naar België op te sturen. De kosten voor het verzenden naar België zijn €6,95. 

Voor de overige landen binnen de EU kun je contact opnemen met onze klantenservice voor de geldende tarieven.