Zakelijke kantoor oplossingen

Naast dat je bij ons aan het juiste adres bent voor allerlei soorten bureaustoelen, adviseren we je ook graag op het gebied van volledige inrichting. Wij gaan hierin verder dan alleen de juiste producten aanraden.

Wij werken samen met verschillende interieurontwerpers die jarenlange ervaring hebben met het inrichten van kantoren en andere werkgerelateerde ruimtes. Een kantoor is wat ons betreft veel meer dan alleen een plek waar je werkzaamheden kan verrichten. Het is vaak ook een plek waar overleg plaatsvindt tussen collega’s en waar gezamenlijk geluncht wordt. Juist daarom is het belangrijk om goed na te denken over de uitstraling en indeling van de desbetreffende ruimte.

Geen een bedrijf is hetzelfde, dus de behoeftes zijn ook niet. Wij houden vanzelfsprekend rekening met de visie van onze opdrachtgever. Hierdoor kunnen wij samen met onze interieurontwerpers en opdrachtgever tot een prachtig eindresultaat komen. Om tot dat resultaat te komen maken wij gebruik van op maat gemaakte driedimensionale presentaties. Uit deze presentaties wordt vaak duidelijk of ons idee aansluit bij de wensen van de opdrachtgever.

Uiteraard wordt er bij het ontwerpen van een volledige inrichting rekening gehouden met het budget. We werken samen met verschillende leveranciers, hierdoor hebben wij de mogelijkheid om producten te leveren in meerdere prijsklassen.

Ergonomie

Er zijn meer banen dan ooit tevoren waarbij mensen meerdere uren per dag zittend doorbrengen. Gepaard met deze ‘zit banen’ komen veel lichamelijke klachten. Veel van deze klachten kunnen voorkomen met een goede stoel en bureaustoel. Mits deze goed zijn afgesteld op de gebruiker natuurlijk. Wij helpen daarom altijd graag mee de zoektocht naar de juiste meubels. De stoelen kunnen uiteraard proef geplaatst worden, zodat er getest kan worden.

Offerte op maat

Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw nieuwe inrichting. Neem gerust contact met ons op, wij staan voor je klaar. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op +31858085223. Ook kunt u ons een mail sturen via het contactformulier of zakelijk@ovvis.nl.